Nieuws

3X0=0  met Proper Majah Skinto & Claudio Ritfeld 15 & 16 nov. in het Bijlmer Parktheater
Op 15 en 16 november spelen Proper MaJah, De Krentenkoning & Skinto de voorstelling ‘3X0=0’, geregiseerd door Glen Faria ook wel bekend als MC Fit. Na optredens in het MC Theater, Rozentheater, op De Parade en HKU, is nu eindelijk de beurt van Bijlmer Parktheater. Bekijk hier alvast het promofilmpje van de voorstelling.

‘3 x 0 = 0’ is het verhaal van drie broers, opgegroeid zonder vader. Ze hebben alle drie een eigen manier om daar mee om te gaan. Nu zijn ze na jaren weer bij elkaar om samen een track te maken en word pijnlijk duidelijk hoe verschillend ze met dit gemis omgegaan zijn. Ondertussen moet wel een track gemaakt worden. De confrontatie levert explosieve, creatieve en soms hilarische situaties op. Voor meer info
_________________________________________________________________________________________________________________
Amier Papier brengt debuutalbum ‘Rijzende Ster’ uit op 18 mei
Op 18 mei verschijnt het debuutalbum ‘Rijzende Ster’ van rapper Amier Papier. Doordat hij muzikaal gezien een nieuwe weg inslaat, heeft hij besloten om eerst zijn kluis aan oud materiaal te openen en schoon schip te maken. Diverse video’s, losse tracks en een volledig album zullen in de komende weken het levenslicht zien.

Amier Papier maakt in 2010 zijn entree in de scene met de release van zijn Hard Voor Weinig compilatie, waarop hij zo’n 25 rappers uit alle hoeken van Nederland samenbrengt. Nog geen zes maanden na de release van deze compilatie, verschijnt er in het eerste kwartaal van 2011 een vervolg op het project met een geheel nieuwe line-up en een releaseparty in Bitterzoet te Amsterdam. De successen die de rapper behaalt blijven niet onopgemerkt, waardoor hij wordt uitgeroepen tot talent van de week bij hiphopplatform 101Barz van BNN. In de zomer ontvangt hij ook een uitnodiging voor een studiosessie bij ditzelfde platform. Daarnaast trekt hij de aandacht van rapper Jiggy Djé, die hem uitnodigt voor een stage bij zijn label Noah’s Ark. In november 2011 lanceert Amier zijn eigen platform Hard Voor Weinig, waarmee de rapper ondersteuning biedt aan artiesten, organisators en labels uit de Nederlandse hiphopscene. De lancering van dit platform gaat gepaard met de release van zijn officiële debuut EP ‘Ik Wil Schijnen‘.

Op 18 mei presenteert Amier Papier zijn debuutalbum ‘Rijzende Ster’. In aanloop naar de albumrelease zullen er vanaf deze week elke vrijdag via hiphopblogs diverse losse tracks en video’s naar buiten gebracht geworden.
_________________________________________________________________________________________________________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s